FITUESIT 2022

Fituesit muaji Mars 2022

Lista e fituesve të muajit Mars 2022 për:
Çmimi “iPhone 13” për klientët përdorues të aplikacionit BKT Smart 1. Maradona Coku
Çmimi “Celular Xiaomi Redmi Note 10 Pro” - për transaksionin e parë depozitim cash në ATM-të e BKT 2. Aldo Bershimi
Çmimi “Kthimi i vlerës të shumës së paguar për sigurimin në udhëtim” për klientët individë që kanë kryer një pagesë sigurimi në udhëtim në kanalet digjitale 3. Klesti Hoxha

Fituesit muaji Prill 2022

Lista e fituesve të muajit Prill 2022 për:
Çmim për klientët që janë ose bëhen pagamarrës në BKT 1. Elida Nelaj
Çmimi “Orë Smart GALAXY WATCH SAMSUNG” për kryerjen e Top up dhe pagesa për TV në kanalet digjitale 2. Mariglen Baxhaku

Fituesit muaji Maj 2022

Lista e fituesve të muajit Maj 2022 për:
Cmimi “Kthimi i vlerës të shumës deri në 10,000 Lekë” të pagesave për Faturat Automatike mujore, për klientet individ, të hapura gjatë vitit 2022 1. JAKUP DURAKAJ
Çmimi “Xiaomi Mi Electric Scooter Essential” për të gjitha pagesat e kryera ndaj doganës, drejtorisë së përgjithshme të tatimeve, taksave të bashkisë Tiranë, edukimi dhe pagesa ndaj thesarit përmes kanaleve online 2. ALDO LECI
Çmimi “Laptop HP” për klientët e paketave:
 
•Deposit Pack
•Easy Pack
•Active Pack
•Loan Pack
•Salary Pack
3. TEUTA MANCELLARI

Fituesit muaji Qershor 2022

Lista e fituesve të muajit Qershor 2022 për:
Cmimi “Iphone 13” 1. SAJMIR KAZHANI
Çmimi “Celular Xiaomi Redmi Note 10 Pro” 2. ARTUR IBRAJ
Çmimi “Pagesa e një siguracioni TPL” 3. Omer Gokhan Kuyucu, EMANUEL NDRECA