| Banka Kombetare Tregtare

Fushatat

Deri në 6 këste me 0% interes në LC Waikiki!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në të gjithë rrjetin e dyqaneve LC Waikiki dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes!...
Paguaj me Prima ne Coin dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë....
Paguaj me Prima ne OVS dhe fillo paguaj këstin e parë pas 3 muajsh! Deri në 6 këste me 0% interes!
Kartat e kreditit BKT Prima ju mundësojnë të paguani me këste dhe të filloni të paguani këstin e parë 3 muaj më vonë. ...
1% eXtra Bonus në SportVision dhe SportVision OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Vision dhe Spor tVision Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...
1% eXtra Bonus në Sport Reality!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Sport Reality dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja!...
1% eXtra Bonus në Nike dhe Nike OUTLET!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Nike dhe Nike Outlet dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja! ...
1% eXtra Bonus në Buzz!
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në Buzz dhe përfitoni 1% eXtra Bonus në blerjet tuaja!...
Fito 3,000 lekë CASHBACK në Megatek!
Kartat e BKT ju japin CASHBACK në blerjet e kryera në Megatek!...
Deri në 8 këste me 0% interes - Fashion Group!
Deri në 8 këste me 0% interes në te gjithe rrjetin e tregtareve Fashion Group!...
SWAROVSKI
Deri në 6 këste me 0% interes në SWAROVSKI!...
BluKids
Deri në 6 këste me 0% interes në BLUKIDS!...
Swatch
Deri në 6 këste me 0% interes në SWATCH!...
OVS
Blini me kartat e kreditit BKT Prima në OVS dhe ndani blerjet nga 2-6 këste me 0% interes! ...
MaxOptika
2-6 këste me 0% interes...
Optika 1
2-12 këste me 0% interes...
Aquamarine
2-3 këste me 0% interes, 3% eXtra Bonus...
DeFacto
2-4 këste me 0% interes...
Springfield
2-3 këste me 0% interes...
Prenatal
2-3 këste me 0% interes...
Parfois
2-3 këste me 0% interes...
Mango
2-3 këste me 0% interes...
Okaïdi
2-3 këste me 0% interes...
Geox
2-3 këste me 0% interes...
Carpisa
2-3 këste me 0% interes...
Golden Point
2-3 këste me 0% interes...
Penti
2-6 këste me 0% interes...
Elle
2-6 këste me 0% interes...
LTB
2-6 këste me 0% interes...
BERLINTEXX
5% eXtra Bonus...
O Bag
1% eXtra Bonus...
Preciosa
1% eXtra Bonus...
Pink ‘n’ Blue
1% eXtra Bonus...
OZON
3% eXtra Bonus...
Flormar and Sinani Cosmetics
1% eXtra Bonus...
Lauma Lingerie
5% eXtra Bonus...
Rivaldi
1% eXtra Bonus...
Informohu mbi fushatat tona

KËRKESA JUAJ U DËRGUA ME SUKSES!
EKIPI YNË KA MARRË APLIKIMIN TUAJ. DO T’JU KONTAKTOJMË SAPO TË KEMI VLERËSUAR PLOTËSISHT APLIKIMIN TUAJ.