Fituesit 2019

Fituesit muaji Mars 2019

Lista e 4 fituesve të muajit Mars 2019 per:
Çmimi  “Orë Smart”  për rimbushjet ALBtelecom 1. Erion Kote
Fitues te 3,000 lekë në llogarinë e kursimit për ekzekutim të Transfertave Ndërkombëtare në Dega Internet. 2. Jurgen Sula
3. Leonard Kapllani 
4. Isli Muca 

Fituesit muaji Prill 2019

Lista e 2 fituesve të muajit Prill 2019 per:
Çmimi për kryerjen e Top up dhe pagesa për TV 1. Ana Nebo
Çmim per pages te Faturës Automatike mujore për Albtelecom 2. Eva Brinja

Fituesit muaji Maj 2019:

Lista e 3 fituesve të muajit Maj 2019 per:
Çmimi IPhone X, si perdorues i aplicacionit BKT Smart 1. Edlira Cekrezi
Çmim per pages te Faturës Automatike utilitare mujore 2. Zef Macaj
Çmimi Tablet, si klient perdorues i nje prej Paketave te BKT-se 3. Rasim Memsuri

Fituesit muaji Korrik 2019:

Lista e 2 fituesve të muajit Korrik 2019 per:
Çmimi “Orë Smart” për rimbushjet ALBtelecom 1. Jorida Cela
Fitues te 3,000 lekë në llogarinë e kursimit për ekzekutim të Transfertave Ndërkombëtare në Dega Internet. 2. Xhensila Gjaci

Fituesit muaji Gusht 2019:

Lista e 2 fituesve të muajit Gusht 2019 per:
Çmim si klient Pagamarrës ne BKT 1. Migena Balla
Çmimi për kryerjen e Top up dhe pagesa për TV 2. Gjergji Islami

Fituesit muaji Shtator 2019:

Lista e 3 fituesve të muajit Shtator 2019 per:
Çmimi IPhone X, si perdorues i aplicacionit BKT Smart 1. Simona Prifti
Çmim per pages te Faturës Automatike utilitare mujore  2. Agron Kusta
Çmimi Tablet, si klient perdorues i nje prej Paketave te BKT-se 3. Emiljan Rjepi

Fituesit muaji Tetor 2019:

Lista e 2 fituesve të muajit Tetor 2019 per:
Fitues te 3,000 lekë në llogarinë e kursimit për ekzekutim të Transfertave Ndërkombëtare në Dega Internet. 1. Eliona Shehaj
2. Alketa Shehu

Fituesit muaji Nentor 2019:

Lista e 2 fituesve të muajit Nentor 2019 per:
Çmim si klient Pagamarrës ne BKT 1. Brunilda Toshkezi
Çmim per pages te Faturës Automatike mujore për Albtelecom 2. Klodian Celepija

Fituesit muaji Dhjetor 2019:

Fituesi i muajit Dhjetor 2019 per:
Çmimi IPhone X, si perdorues i aplikacionit BKT Smart 1. Sindi Bushati